Program


Pál Feri: Végre megint értjük egymást című előadása

Pál Feri: Végre megint értjük egymást című előadása

Pál Feri: Végre megint értjük egymást című előadása 2022. október 21-én 19.30 órától látható az Egressy Gábor Szabadidőközpont színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 21. péntek, 19:30

Pál Feri: Végre megint értjük egymást című előadása

Vendégül látjuk a kiváló előadót és életvezetési szakembert.
Az előadásain elhangzó gondolatok, tanácsok mindig megszívlelendők és további gondolkodásra ösztönzik a hallgatóságot.

Mostani előadásán arról fog beszélni, mit lehetne tennünk, hogy a világunkban egyre inkább elhatalmasodó elszigeteltség és magány oldódjon és újból közelebb kerüljenek az emberek egymáshoz.

Az előadás társadalmunkat érintő aktuális problémákat boncolgat, a humor eszközét is segítségül hívva szemlélteti a különböző élethelyzeteket, nehézségeket, melyekbe sokszor magunkat sodorjuk bele.

Pál Ferenc szerint katolikus pap léte ellenére fontos, hogy az előadások semlegesek legyenek: bárki részt vehet rajtuk, nem kell semmilyen vallási, ideológiai elvárásnak megfelelnie, elég a hallgató nyitottsága.

Előadásaira jellemző egyrészt a strukturáltság és az érintett szakirodalom intenzív használata, másrészt a stand-up comedyből ismert közvetlen, gyakran csapongó, humoros történetek mesélésére is építő stílus.

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!