Program


Partitúra Ifjúsági-sorozat 2. - "Észak zenéje"

Partitúra Ifjúsági-sorozat 2. - "Észak zenéje"

Mikulás napi hangverseny, ahol közelebbről ismerkedhetnek meg a fiatalok nagy zeneszerzők klasszikus műveivel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 6. kedd, 12:00

Száncsengő, száncsengő zeng és bong a dal.....

December 5-én, amikor minden arról szól, hogy kicsinosítsuk szívünket és csizmácskánkat a piros kabátos érkezésére, majd másnap, miután Mikulás ünnepének reggelén már minden gyermek kibontotta a cipőcskéibe rejtett ajándékokat, amikor már egyre halkul a "Ho-ho-ho" és távolodik a rénszarvasok lépteinek hangja az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Székházába invitálja a fiatalokat.

 

A Mikulás napi PartiTúra Ifjúsági Hangverseny sorozat második előadásán ha nem is rénszarvas szánon, de a zene szárnyán vehetjük majd kelet felé az irányt, hogy meghallgassuk nagy zeneszerzőink tematikus klasszikusait. 

 

"Az Észak zenéje" című hangversenyen az ifjúság tovább ismerkedhet Peer Gynt kalandjaival és az ünnep várás jegyében a Diótörőből is hallhatnak egy részletet. 

 

 

Műsor:

Grieg: Holberg-szvit - részlet

Sibelius: Andante festivo

Grieg: Peer Gynt – Anitra tánca, valamint Aase halála

 

Vezényel:

Zsíros Levente

 

Házigazda:

Dobri Dániel, az ARSO kortár művészeti vezetője

Ajánlatunk


A HABISZTI - Csak azért is élünk és táncolunk! fiatal táncművészek érthető, érzelemgazdag, katartikus előadása, mely a roma holokausztnak állít emléket.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia és spanyol nyelvű túrák is elérhetőek. Más nyelvet (orosz, német) igény szerint lehet egyeztetni munkatársainkkal. Jegyár: 7000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Ebben az esetben a túra a közönség számára eddig felfedezetlen útvonallal bővül. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az előadáson Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait hallhatja a közönsé

Ajánló


Az üstökösszerű karriert befutó Azahriah a streaming-toplisták állandó vezetője: 100 millió feletti lejátszás Spotifyon és több mint 130 millió lejátszás…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Látványos akcióvígjáték, menekülés szárazon, vízen és levegőben. Hitchcock klasszikusa az ártatlanul üldözött hősről a kémek és titkosügynökök kalandokkal teli világában.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!