Program


Pincejárat a Magdolna Udvarban
2

Pincejárat a Magdolna Udvarban

15:00 - 20:00 óráig tartó programsorozat

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 2. szombat, 15:00

Pincejárat a Magdolna Udvarban
 
15:00 Tárlatvezetés és múzeumi játék a Helytörténeti Gyűjteményben Gyönki Viktória muzeológussal

Tekintsen be Budafok-Tétény történetébe kiállítási tárgyaink és képeink segítségével! A tárlatvezetés után időutazásra invitáljuk látogatóinkat: egy 100 évvel ezelőtt élt budafoki nagymama vagy gyermek bőrébe bújva is felfedezheti a kiállítást, ha kitölti játékos karakterlapunkat.

16:00 Workshop a Művészeti Galériában Sziráki Katalin textiltervező művésszel

Szeretettel várjuk látogatónkat júliusi workshopunkon, ahol megismerkedhetnek a bőrkarkötő készítés rejtelmeivel.

17:00 Tárlatvezetés a ‘Tűzben született meséim’ Radóczy Mária tűzzománcművész kiállításán

18:00 Az ArpiShow zenekar swing koncertje az Átriumban

Négy velejéig jazz őrült férfi és egy hang, ami ha felhangzik garantáltan libabőrös leszel. Az ArpiShow több, mint jazz zenekar egy életérzés, amit mindenkivel meg szeretnénk osztani. A hazai klasszikus swing zenét 2017 óta mi így öten ArpiShow név alatt hirdetjük. Koncertjeinken a kedvenc dalainkat játszuk egyedi hangszerelésben és próbáljuk kicsit saját képünkre formálni a swing&jazz életérzést megtöltve ezzel a hallgatóság szívét, mert nem csak szórakoztatunk, hanem egy korszakot képviselünk.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!