Program


PR-Evolution Dance Company: Bíborka

PR-Evolution Dance Company: Bíborka

Az előadást kifejezetten óvodai csoportoknak szánjuk, a mese a környezettudatos életre hívja fel a gyerekek figyelmét mesés, játékos formában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 11:00

PR-Evolution Dance Company: Bíborka

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három testvér, Dorka, Borka és Bíborka. Dorka és Borka mindenből tudtak játékot csinálni, még a szanaszét dobált poharakból és palackokból is. Bíborka kedvenc játéka csak Alfréd a láma volt. A lányok álomvilág-beli kalandjain keresztül megjelenik előttünk egy amerikai préri kutya, egy lilaszínben pompázó lazac és egy cuki kolibri, valamint a környezetvédelemmel kapcsolatos gondolatok, feladatok, lehetőségek.

Táncolják: Bogáti Fanni, Kaiser Fruzsina, Rudisch Boglárka

Koreográfus: Nemes Zsófia
Jelmez: Nemes Nóra

Időtartam: 40 perc

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!