Program


Quiz & re:Verze - Vissza a '80-as évekbe!

Quiz & re:Verze - Vissza a '80-as évekbe!

Egy estére megidézzük a VHS-re rögzített kultfilmek és videoklipek, a rongyosra hallgatott magnókazetták, a bizarr ruhadarabok és a pixeles videojátékok varázslatos világát. A re:Verze (azaz Szőke Szandra és Pirisi László duója), valamint Farkas Peti műsorvezető, kvízmester különleges estre készül!

Aktuális előadások



Gyere csókkirály, tűzvarázsló holnap hajnalig szállj velem, szóljon hangosan az ének, mert ha ballag a katona, azok a boldog szép napok, ég veled! 
 
Ha nálad sem telhet el egy nap Bon Jovi, Bruce Springsteen, Bryan Adams vagy Tina Turner és Cyndi Lauper nélkül. Ha imádod a 80-as éveket KFT-stől, Zoltán Erikástól, EDDÁstól, Omegástól, mindenestül. Ha rajongója lettél a korszaknak, nem tudod megunni, és szívesen töltenél egy estét olyanokkal, akik hasonlóan éreznek... 
 
Október 11-én ott a helyed! Egy estére megidézzük a VHS-re rögzített kultfilmek és videoklipek, a rongyosra hallgatott magnókazetták, a bizarr ruhadarabok és a pixeles videojátékok varázslatos világát. A re:Verze (azaz Szőke Szandra és Pirisi László duója), valamint Farkas Peti műsorvezető, kvízmester különleges estre készül: Quiz & re:Verze - Vissza a '80-as évekbe!
 
Az este első felében egy izgalmas kvíz során felfedezheted tudásod és ismereteid rejtett rétegeit a nyolcvanas évekről. Jöhetsz egyénileg vagy max. 5 fős csapatban, a verseny csoportosan zajlik majd, és ha nyertek, nem távoztok üres kézzel!
Nyereményetek fejenként egy belépő a Momentán Társulat novemberi új bemutatójára.
 
Az este második felében a nyolcvanas évek zenéiből vadonatúj, mégis ismerős dalok születnek -- a ti ötleteiteket is beépítve! A re:Verze csapata ugyanis az ismert és kevésbé ismert, a fent említett és még talán sosem hallott dalokat mixelik új műfajokba, új hangzásvilágba, vagy éppen másik nyelvbe... Hogy pontosan mit alkottok közösen, az csak aznap este dől el. Praktikus információk:
Az árakat dinamikus árazással alakítjuk.
ÚJDONSÁG! A helyfoglalás immár nem érkezési sorrendben történik, hanem helyre szóló jegyet vásárolhatsz!
A program két felvonásból áll.
Időtartam: 19:00-20:40 (kb.)
A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.
 
Várunk szeretettel!

Ajánló


A felkavaró történet főszereplőjének, Majának egy fájdalmas veszteséggel kell szembenéznie – a feldolgozás és az elfogadás során azonban sok minden…

Erkel Ferenc BÁNK BÁN Opera három felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal A produkció szövege és zenei anyaga a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!