Program


Aktuális előadások



A Reformátusénekek koncert-istentiszteletet – amely a Kárpát-medencei reformátusok legnagyobb zenei ünnepe – 2002 óta azzal a céllal rendezzük, hogy református énekkincsünket professzionális előadók tolmácsolásában feldolgozzuk, illetve hang- és képfelvételt készítsünk. Az elmúlt 22 évben megjelent CD és DVD sorozat hasznos segédeszközként szolgál gyülekezetek, karnagyok, kórusok és oktatási intézmények számára.

A 300 főt számláló Kárpát-medencei Egyesített Református Kórusban a legjobb hazai kórusok mellett évről-évre velünk vannak Kárpátalja, Erdély, Felvidék és Délvidék énekesei. A négy blokkból álló zenei alkalmat Európa-hírű orgonaművész kíséri, és négy karnagy vezényli. A zenei blokkok elején elhangzik egy-egy bibliai Ige, a koncert végén a közösen elmondott Mi Atyánk, és az egymás kezét fogva elénekelt Himnusz után püspöki ima és áldás bocsátja el a gyülekezetet. A hangversenyen a közönség többször együtt énekel a kórussal, így az OPERA hangversenytermében több mint 1000 ember énekli a Zengő Igét.

Ezen a koncerten a legismertebb református zsoltárokból és dicséretekből hangzanak el egyszólamú énekek és többszólamú kórusművek.
Orgonaművész: Szotyori Nagy Gábor
Vezénylőkarnagyok: Arany János, Berkesi Boglárka, Erdélyi Dániel, Hoppál Péter
Kiadó, koncertigazgató: Böszörményi Gergely

Ajánló


MŰSOR: WAGNER: Lohengrin – előjáték, WWV75 BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 MENDELSSOHN: Szentivánéji álom kísérőzene, op. 61 Christian Tetzlaff hegedű,…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Kreatív foglalkozás Rumini és barátai témakörében Indul a kaland a Klauzál Ház kertjében! – 6 állomásos KALANDPÁLYA és kincsfelderítés. Arcfestés…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!