Program


Reporter Slam: Szabó Bernadett, Hajdú D. András, Huszti István, Zsolnai Péter, házigazda: Litkai G.

Reporter Slam: Szabó Bernadett, Hajdú D. András, Huszti István, Zsolnai Péter, házigazda: Litkai G.

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 19. péntek, 19:00

A Goethe Institut Budapest és a Ringier Hungary bemutatja:

Reporter Slam –  ezúttal FOTÓRIPORTEREK mesélik a legjobb történeteiket

 Ha kíváncsi vagy, hogyan születnek díjnyertes képsorozatok és milyen egy fotóriporter élete, semmiképp se hagyd ki az estét, melynek házigazdája Litkai Gergely (Dumaszínház).

Fellépők:

-         Hajdú D. András szabadúszó fotóriporter, főként az emberközpontú dokumentarista fotográfia érdekli, a világ számos pontján dolgozott a pekingi olimpiától kezdve a kongói esőerdőig, négyszer nyerte el a Magyar Sajtófotó Pályázat Nagydíját, kétszer pedig az amerikai Pictures of the Year díját. A Pictorial Collective tagja.

-         Huszti István, a Telex, korábban az Index munkatársa, több mint 30 éve dolgozik fotóriporterként, az ukrajnai háború történéseinek egyik legalaposabb képi dokumentátora, az ott készült képriportjaiért MÚOSZ Nagydíjat, Hégető Honorka-díjat és Magyar Sajtódíjat is kapott.

-         Szabó Bernadett, a Reuters fotóriportere, korábban a Népszabadság munkatársa, aki az elmúlt 25 évben fényképezett többek között a 2006-os tüntetéseken, a vörösiszapkatasztrófánál, a tokiói olimpián és Ukrajnában. A menekültválságról készült képeiért Pulitzer Díjat kapott.

 Zsolnai Péter, a Blikk fotóriportereként a napi politikai és társadalmi történéseket mutatja be, 2018-ban a rabszolgatörvény elleni tüntetésekről készült fotóival megnyerte képriport kategóriában a sajtófotó pályázatot.


 A   A Reporter Slam eredeti német formátum, az elsőt 2016-ban tartották, azóta már több mint 30 slamet rendeztek, közel 100 résztvevővel. Magyarországon az első Reporter Slam 2022. júniusában volt. A (Photo)Reporter Slam sorrendben már a negyedik bemutató Magyarországon új fellépőkkel.  


 

Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne.

Ajánló


Ha létezik abszolút „sztár” a zeneszerzők között, Mozart biztosan ezek egyike kell, hogy legyen. Művein túl személyisége is számtalan alkotót…

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!