Program


Rómeó, Jézus és a Többiek

Rómeó, Jézus és a Többiek

Új csillagok a musicalszínpadon! Ifjú tehetségek, káprázatos hangok! A 2023-as bemutatók befutó sztárjai!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 2. vasárnap, 19:00

A Pesti Broadway Alapítvány bemutatja:

R ó m e ó, J é z u s és a T ö b b i e k

 

Új csillagok a musicalszínpadon!

Ifjú tehetségek, káprázatos hangok! A 2023-as bemutatók befutó sztárjai!

 

Kardffy Aisha (Operettszínház - Monte Cristo)

Gadó Anita (Madách Sz.- Six)

Braga Nikita (Aréna- Rómeó)

Gábor Marko (Lévi Story!)

Haraszti Elli (Madách Sz.- Az operaház fantomja)

Szaszák Zsolt (Madách Sz. - Szupersztár)

Horváth Dániel (Margitsziget -Mozart)

Zámbó Brigitta (Madách Sz. – Pretty Women)

Házgazda: Kerényi Miklós Máté

 

Különleges, varázslatos este elé nézünk! A 2023-as bemutatók ifjú sztárjai miközben válaszolnak Kerényi Miklós Máté hol szigorúan szakmai – hol ennél személyesebb kérdéseire kedvenc szóló dalaikkal, duettekkel, és közös nagy együttesekkel lepik meg Önöket éppen úgy- mint egymást! 

Nyolc fiatal csillogó tehetség, káprázatos hangokkal és komoly személyi sugárzással most együtt, egy színpadon! Évek óta várjuk, hogy egy ilyen válogatott megjelenjen, és tessék! 

Utoljára 2003/ 2004 ben, a Mozart! és a Rómeó idején volt ilyen csapat, hogy aztán 2008-2009 táján egy újabb generáció bontogassa szárnyát, - de azóta….

Most Szaszák Zsolt megkapta Jézus és József szerepét a Madáchban, Kardffy Aisha egyaránt csillog az Operetsszínházban és ugyancsak a Madáchban, Gadó Anita, Haraszti Elli és Zámbó Brigi szintén az erzsébet köruti nagy musicalszínházban kaptak főszerepet, miközben Horváth Dániel, Gábor Markó több együttes több produkciójában, köztük a Lévi Story! -ban arat óriási sikereket, Braga Nyikita pedig a veszprémi Mozart után szeptemberben az Arénában készül óriási kiugrásra Rómeó szerepében. 

Nem kérdés, a 2023-as évre szóló visszatekintések az Ő neveiktől lesznek hangosak.

A műsor során nyolc nagy csokorban hangzanak fel a legismertebb, legszeretettebb számok, a fellépők megelevenítik Rómeót, Evitát, Jézust, Ginát, Elisabeth-et, Colloredot, Jekyll/Hyde-ot és még jónéhány ismeret alakot… 

a rendező munkatársa: Szkáli Edina

Light designer: Bodor Ákos

Video designer: Bori Tamás

Szinpad designer: Rákay Tamás

Tiszta szívvel ajánlom minden musicalrajongónak, fiatalnak és idősnek ezt az estét! Hiszem, hogy ők nyolcan megmutatják a világnak, milyen egy igazi, mindenre kész elkötelezett zenés színházi művész, miközben vallanak helyzetükről, vágyaikról, és talán titkaikról is:

a szerkesztő - rendező: Kerényi Miklós Gábor

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Budapest, 2023. március 22. – Az olasz operatrió, IL VOLO újra magával ragadja a közönséget, és hazánkban lép fel a Budapest Arénában 2023. október 9-én, a Koncertpromo szervezésében. Az estén az énekes trió egyedi hangszínei és az olasz zene varázslatos hangulata garantáltan elvarázsolja majd a közönséget.

Szereplők: Pokorny Lia, Ábel Anita, Cserna Antal Játékmesterek: Gönczi Dorka mediátor és Varga Zsolt kommunikációs szakértő.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Szerető feleség, sikeres karrier, anyagi biztonság. Richardnak tökéletes az élete… csaknem. És mégis – vagy épp ezért – valami hiányzik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!