Program


Sisi titkai
3

Sisi titkai

ESŐNAP:
2023.08.25. 20:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 24. szombat, 20:30

Janza Kata, Szabó P. Szilveszter és Mészáros Árpád Zsolt, a musical irodalom nagyjai egy nagyszabású szabadtéri koncerttel emlékeznek meg Elisabeth császárné életéről. A koncerten átélhetjük a Habsburg-ház korhű hangulatát és meghallgathatjuk a témához kapcsolódó musical dalokat. Ha egy exkluzív és előkelő kikapcsolódásra vágyik, ne hagyja ki ezt a színvonalas produkciót. Az arisztokrata hangulatú koncerten, a témához kapcsolódó eredeti örökségeinket, a Sisi verseket szavalja Pintér Janka. A koncert páratlan hangzásvilágban szólal meg, a Sturcz Szmollbend közreműködésével.

Alkotók:
Janza Kata
Szabó P. Szilveszter
Mészáros Árpád Zsolt
Pintér Janka
Sturcz Szmollbend

Ajánlatunk


Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne..

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!