Program


Sors bolondjai
6

Sors bolondjai

Chuck és Gail az esküvőjére készül, ám Jay és Bonnie jövője nem ilyen egyértelmű, ők inkább kínpadra mennének, semhogy elismernék egymás igazát. Kapcsolatuk konfliktusok és komikus szakítások közepette zajlik..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 22. péntek, 20:30

Frederick Stroppel: Sors Bolondjai
-vígjáték-

Chuck és Gail az esküvőjére készül, ám Jay és Bonnie jövője nem ilyen egyértelmű, ők inkább kínpadra mennének, semhogy elismernék egymás igazát. Kapcsolatuk konfliktusok és komikus szakítások közepette zajlik. Az időközben házasságra lépett Chuck és Gail együttléte sem zavartalan, egymáshoz való alkalmazkodás terén. Így aztán addig megy a csatározás, amíg mind a négyen kénytelenek rájönni, hogy a szerelem azon a régi bölcsességen múlik: hogy "Soha ne feküdjetek le haraggal!", de leginkább "Ne veszítsétek el a humorérzéketeket!".

Szereplők: Vanya Tímea, Szvrcsek Anita, Boronyák Gergely, Timkó János

Rendező: Dósa Zsuzsa
Jelmeztervező: Hircsu Mariann
Díszlettervező: Dósa Zsuzsa
Rendezőasszisztens: Balázs Henrietta
Szcenikus: Salgó Balázs
Grafika: Zsada
Fény: Valach Vendel
Hang: Kis László
Jelmezek kivitelezője: Zleszik Erika

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!