Program


Space Galvachers (FR)

Space Galvachers (FR)

A fiatal francia jazzgeneráció kiemelkedő hegedűse, Clément Janinet – aki két másik formációjával, az O.U.R.S. és a La Litanie des Cimes zenekarokkal a BMC Recordsnál jelenteti meg lemezeit – ezúttal erősen világzenei beállítottságú együttesével, a Space Galvachers trióval hív táncba.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 17. péntek, 20:00

A Space Galvachers tagjai a jazz és az improvizált zene gyermekei, akik olyan zenészek mellett edződtek bele az afrikai, arab és kreol zenei kultúrákba, mint a kameruni Blick Bassy, a mali Ballaké Sissoko, az arab származású Naïssam Jalal, a Grammy-díjas mali zenész, Oumou Sangaré, vagy épp Olivier Araste, a modern réunioni zene képviselője, a tradicionális maloya zene megújítója. Ide vezethető vissza a Space Galvachers zenéjének ritmikus afrikai karaktere. Elektro-akusztikusan preparált hangszereiken egy képzeletbeli, modern folklórt teremtenek meg, ahol egyfajta álomvilág transzába kerülhetünk – oda, ahol a nappal és az éjszaka közötti keskeny szakadékban bármi megtörténhet.

Közreműködik:

Benjamin Flament - ütőhangszerek
Clément Janinet - hegedű
Clément Petit - cselló

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!