Program


Stewart Copeland: Police Deranged for Orchestra

Stewart Copeland: Police Deranged for Orchestra

A Police dobosát látja vendégül a Győri Filharmonikus Zenekar.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 24. szerda, 19:00

Stewart Copeland: Police Deranged for Orchestra

Ismét egy legendás rockzenész érkezik Magyaroszágra zenekarunk meghívására: augusztus 24-én a Police alapító dobosa, Stewart Copeland lép fel a győri Olimpiai Sportparkban. Eímear Noone vezényletével, és a Győri Filharmonikus Zenekar közreműködésével elhangzik majd többek között a Roxanne, a Can’t Stand Losing You, a Message In The Bottle, és további Police slágerek is.

Police Deranged for Orchestra a címe annak a koncertsorozatnak, amely keretében a legendás rocksztár és zeneszerző, Stewart Copeland nagyzenekari hangszerelésben mutatja be munkásságát. A szimfonikus zenekarral előadott program Stewart négy évtizedes pályaívét mutatja be, aminek részeként természetesen a Police legnagyobb slágerei is előkerülnek. A magyarországi helyszínen, Győrben Stewart mellett négy énekes is színpadra áll, továbbá a teljes Győri Filharmonikus Zenekar, Eímear Noone vezényletével. Az Equalizer című dal egy korábbi, Ravennában rögzített szimfonikus verziója a videóban látható.

Stewart Copeland életútja kétségkívül különleges: ő a máig meghatározó hatású Police egyik alapító dobosa, de egyben sikeres zeneszerző is, aki operákat, balettelőadásokat és nagyzenekari darabokat egyaránt jegyez. Sikerét jól szemlélteti, hogy többször ismerték el Grammy-díjjal is a munkásságát: legutóbb éppen idén kapta meg az „Év legjobb albumának” járó díjat, a Ricky Kej-dzsel közösen jegyzett Divine Tides című albumért.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Ajánló


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál,…

RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!