Program


Szívből jövő hangok - Varnus Xaver jótékonysági Bach-koncertje Gyenes Anna gyógyulásáért

Szívből jövő hangok - Varnus Xaver jótékonysági Bach-koncertje Gyenes Anna gyógyulásáért

A rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 1. hétfő, 15:00

Szívből jövő hangok - Varnus Xaver jótékonysági koncertje Gyenes Anna gyógyulásáért

Varnus Xaver a világjárvány előtt adta utolsó koncertjeit Magyarországon. A legendás orgonaművész a járvány közben az Atlanti-óceán kanadai partján egy XIX. századi templomot vásárolt, felépíttetett benne egy fantasztikus koncertorgonát, és létrehozott egy nemzetközi orgonafesztivált, amelyen fellépési lehetőséget biztosít a világ orgonaművészeinek, nagyhírűeknek és szépreményű ifjú tehetségeknek egyaránt. Varnus Xaver Bach-koncertfilmje, amelyben a Berlini Dóm nagyorgonáján játszik, a maga 11 milliós YouTube-nézettségével a zenetörténelem legnézettebb orgonafelvétele lett 2021-ben. Játékáról ezt mondta Mark Wigmore, Kanada klasszikus zenei rádiója, a New Classical FM zenekritikusa: “E legendás orgonavirtuóz egyaránt képes megtölteni monumentális katedrálisokat és hatalmas koncerttermeket. Közismerten újszerű és izgalmas stílusával játssza Bach zenéjét, amellyel képes megszólítani a fiatalabb korosztályokat is. A 21.század orgonazenéjének egyik legmeghatározóbb alakja.”

Ajánlatunk


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

Ajánló


A székely kapu az ősi erő, a hit, a remény, az Istenhez való tartozás jelképe, kommunikációs csatorna ég és föld…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!