Program


SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál 2022

SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 22. szombat, 19:00

SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál 2022

A rövid koreográfiák nyitott szakmai fóruma az Orkesztika Alapítvány fesztiválja

A SzólóDuó Fesztivál elsődleges célja, hogy a szárnyaikat bontogató és tapasztalt alkotók, táncosok számára bemutatkozási lehetőséget nyújtson, valamint szakmai visszajelzést biztosítson számukra a zsűri ’feedback’ beszélgetések során. Mindezt szem előtt tartva kerül megrendezésre a fesztivál 2022. január 19. és 22. között, melyet részben online is közvetítünk. 

Az idei fesztivált öt jelölőkör előzte meg, Németországban, Lengyelországban, Hollandiában és Magyarországon, a további pályázók pedig videón keresztül adhatták be jelentkezésüket. 

A fesztivált január 19-én vendégelőadásokkal nyitjuk meg. Azok a résztvevők, akiket a jelölőkörök zsűrije továbbjuttatott a versenyprogramba, a fesztivál második és harmadik napján, január 20-án és 21-én lesznek láthatóak. A legjobb produkciók a szakmai zsűri döntése és a közönség szavazatai alapján nyerik el a díjakat, őket a SzólóDuó 2022 Gálaesten - 2022. január 22-én láthatja majd a közönség.

Nézőink számára hagyományainkhoz híven készülünk meglepetés sztárvendégekkel is, és természetesen a tavalyi fesztivál legnépszerűbb produkciói is újra láthatóak lesznek. A fesztivál ideje alatt a korábbról jól ismert kísérőprogram, az Ork_Kota_Platform is megrendezésre kerül. Ennek keretében egyperces táncfilmek lesznek láthatók a fesztivál helyszínein és a platform facebook oldalán. (https://www.facebook.com/1minutedance)

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alapprogram - Imre Zoltán Program Kollégium, Magyar Művészeti Akadémia

 

Ajánlatunk


Először alakítja a sevillai szoknyapecér szerepét a Metropolitanben Simon Keenlyside. A brit bariton a világ valamennyi jelentős dalszínházában fellépett, és New Yorkban is már két évtizede debütált.

Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiatal tudós megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, és különféle titokzatos számításokat végez, de nyugalmát és munkáját állandóan megzavarják különféle halandó és halhatatlan lények...

Ajánló


Több mint egy szerző, több mint egy előadó, több mint 500 dal: ő FENYŐ MIKLÓS. 2022-ben is lesznek meglepetés vendégek…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!