Program


Szórakozunk Veletek!

Szórakozunk Veletek!

Ha a 2021-es évet hullámvasútnak éreztük, 2022-ről nem is tudjuk, mit mondjunk. Az biztos, hogy nem unatkoztunk. A kínai horoszkóp szerint ez a Tigris éve volt, tele változással, átalakulással.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 30. péntek, 19:00

A társulatban és tágabb környezetünkben sokunknak nem volt könnyű az elmúlt 12 hónap, ugyanakkor voltak benne bőven olyan élmények, találkozások, ünnepi pillanatok, amikért hálásak vagyunk, és amik munkára és közösségépítésre ösztönöznek minket. 

Itt az ideje egy nagy közös visszatekintésnek, ventilállásnak - december 30-án imprós rövidjátékokkal segítjük az elengedést és nyitunk utat az új évnek.

Ti milyen fogadalmakkal vágtatok neki tavaly az új évnek? Mi valósult meg ebből?

Mi az a pozitív élmény, amire nem számítottatok, mégis megtörtént veletek?

Szerintetek mi az év szava?

Ha a 2022-es év valamilyen étel lenne, mi lenne az?

A Szórakozunk Veletek! előadáson Az Itt és Most Társulat színészei rövid, improvizált jeleneteket, szabályjátékokat játszanak Nektek, amiket a Ti gondolataitok ihletnek.

Ha nem jártál még improvizációs előadáson:

Igen, tényleg nincs szövegkönyv.

Nem próbáltunk be előre jeleneteket, viszont sokat tréningezünk, hogy bátran mondjunk igent az ismeretlenre.

A színpad a színészeké és közreműködőké – hacsak magadtól nem jelentkezel, nézői széked biztonságából figyelheted, mi történik a játékokban.

A férőhelyek száma korlátozott, az előadást 14 éves kórtól ajánljuk.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Ajánló


A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!