Program


SZUPERLATÍVUSZ - Aradi Tibor, Inotay Ákos és Lorán Barnabás (TraBarna) képzeletszínházi stand up est
2

SZUPERLATÍVUSZ - Aradi Tibor, Inotay Ákos és Lorán Barnabás (TraBarna) képzeletszínházi stand up est

E különleges képzeletszínházi stand up est keretében egy nagyszerű színész és két népszerű humorista színpadi találkozásának lehetünk tanúi. A klasszikus színjátszás és a könnyűnek tűnő, ám annál nehezebb stand up műfaja keveredik triójuk rögtönzéseiben a nézők szeme láttára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 30. szerda, 20:00

Aradi Tibor, Inotay Ákos és Lorán Barnabás (TraBarna) képzeletszínházi stand up estje

Időtartam: 60 perc

Nem hall. Nem lát. Nem beszél.

Ez egy férfiasan tökéletes este.

A színész: INOTAY ÁKOS

A két stand up előadó: ARADI TIBOR és LORÁN BARNABÁS (TRABARNA)

Az estet kitalálta és rendezte: TOLLÁR MÓNIKA

E különleges képzeletszínházi stand up est keretében egy nagyszerű színész és két népszerű humorista színpadi találkozásának lehetünk tanúi. A klasszikus színjátszás és a könnyűnek tűnő, ám annál nehezebb stand up műfaja keveredik triójuk rögtönzéseiben a nézők szeme láttára.

Az est fókuszában olyan témák állnak, amiken leginkább sírni volna jó – ám nevetve sokkal szórakoztatóbbak és elviselhetőbbek!

Különböző szemüvegeken át, eltérő optikával, más-más látásmódban beszélnek az élet megismertebb alapigazságairól és megoldhatatlannak tűnő kérdéseiről: torzítás nélkül engednek bepillantást az élet torz valóságába!

Épp ezért kérjük, ha valaki esetleg mégsem ismerne magára vagy a saját életét még mindig elviselhetetlennek érezné az est után, jöjjön el és nézze meg mégegyszer a műsorukat, hogy legyen miről beszélgetni (vagy veszekedni) hazafelé…!

ARADI TIBOR

Hazánk egyik legismertebb humoristája. Eredeti szakmáját tekintve felszolgáló.

A Szeszélyes évszakok, a Maksavízió, valamint a Gálvölgyi Show és a Juventus Rádió reggeli műsorának rendszeres szereplője. 2002-ben szerződött a Mikroszkóp Színpadra, aminek megszűnéséig volt tagja.

2008 óta a Rádiókabaré összes műsorában szerepel. Stand up komikusként látható a Comedy Central csatornán és a Showder Klub műsorában Varga Ferenccel duettben. Jelenleg a Veres 1 Színház társulatának tagja. 2015-ben a Rádiókabaréban nyújtott munkássága elismeréseként elnyerte a Karinthy-gyűrűt.

Az ATV-n és a Youtube-csatornán endszeresen új epizódokkal szereplő Aradi-Varga Show évek óta nagy sikerrel látható.

LORÁN BARNABÁS

a 2003-ban megrendezett, Fábry show “Ki Mit Tud?” versenyének abszolút nyertese. A népszerű humorista azonban a Showder Klub előtt is ismert volt, hiszen 2002-ben a Sláger Rádió Bumeráng című rádióműsorában megnyerte a Trabanthang-utánzó versenyt – azóta használja mindenki Lorán Barnabás “második” keresztnevét, a Trabarnát. Képességét a mai napig folyamatosan fejleszti, így profin utánozza közel 20-25 gépkocsi, kerti fűrész, stb. hangját. Korán csatlakozott a Dumaszínház társulatához, ahol a legismertebb stand up comedy humoristák egyike lett. 2006-ban a Magyar Rádió 5. Humorfesztiváljának egyik nyertese volt.

A belső égésű motorok hangjának utánzója a megtervezett alkotás spontán híve, akinek karrierje ugyanúgy kezdődött, mint sok más legendás előadóművésznek: néhány sör mellett…

INOTAY ÁKOS

Elsősorban színészként és forgatókönyvíróként tevékenykedik, bár az ELTE-n szerzett angol nyelv és irodalom szakos diplomát. Évekig fontos tagja volt a Merlin Színház és a Vígszínház társulatának is. A kőszínházi előadások mellett számos független produkcióban, alternatív előadásban szerepel. Legutóbbi filmes munkája a ‘Pesti balhé’, melyben forgatókönyvíróként és színészként is közreműködött.

A versenyszférában jelenleg trénerként és coach-ként oktat: rendszeresen tart workshopokat, előadásokat.

TOLLÁR MÓNIKA

a JPTE Bölcsészettudományi Kara művelődésszervező szakának elvégzése után szerzett diplomát a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Több mint 25 éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezik a kulturális-művészeti rendezvényszervezés és a produkciós management, valamint a kulturális-művészeti brandépítés/vállalkozásfejlesztés területén. Egyszemélyben mint dramaturg és rendező, független produkcióként hozta létre Janikovszky Éva egyik felnőtteknek szóló könyvéből ’A lemez két oldala’ című képzeletszínházi előadást 2013-ban a budapesti Katona József Színház Sufnijában, mely a premier óta több, int 150 alkalommal került bemutatásra Magyarországon és külföldön egyaránt. Az írónő halálának 10. évfordulója alkalmából készült, felnőtteknek szóló produkció igazi és éles tükör szavakból csiszolva: általa az emberi játszmákra ismerhetünk rá humoros, jellegzetesen janikovszkys stílusban…

ooo

Az előadás az eredetileg meghirdetett szeptember 26-i dátum helyett október 9-én kerül megrendezésre. A már megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra. Amennyiben nem megfelelő az új időpont, a jegy@momkult.hu e-mail címen jelezhetik, és visszaváltjuk a jegyeket.

Ajánlatunk


Robert Louis Stevenson regénye a XVIII. században, Jim Hawkins és anyja fogadójában kezdődik. Egy nap megszáll náluk egy kapitány, bizonyos Billy Bones, aki halála előtt, Jimre bíz egy csomagot, amelyben Jim talál egy térképet, ami elrejtett kincshez vezet...

Különleges, látványos koncerttel és sztárvendégekkel várják a rendezők a zenerajongókat az MVM Karácsonyi Koncertre, amely 1999 óta évente a karácsonyi ünnepeket megelőző napokban kerül megrendezésre a Zeneakadémia Nagytermében.

2 AZ EGYBEN – SZÜLETÉSNAPI NAGYKONCERT

Ajánló


Táncolj és éld át a magával ragadó varázslatot!

Halász Judit karácsonyi koncertje a Vígszínházban

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!