Program


Takács Nikolas "Christmas Special" karácsonyi nagykoncert

Takács Nikolas "Christmas Special" karácsonyi nagykoncert

Takács Nikolas fantasztikus hangjával több tízezer embert nyűgözött le ezidáig, sikerességét és tehetségét mi sem bizonyítja jobban, mint folyamatos teltházas koncertjei.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 18. vasárnap, 19:00

Takács Nikolas "Christmas Special" karácsonyi nagykoncert

Az aranytorkú énekes és zenekara nagysikerű tavaszi műsorát követően ismét a Ram Színházban lép fel. Aki ott volt az előző eseményen átélhette a csodát amelyet a 32x platina- és aranylemezes fiatalember a színpadra varázsolt. Cristmas Special karácsonyi nagykoncertje alkalmával ismét fantasztikus élményre és lenyűgöző estére számíthatnak a nézők. Az előadó és zenekara a legkedveltebb ünnepi dalokkal és meglepetéssel is készül a nagyközönségnek. Utóbbiról hamarosan hírt adunk.

A Szlovákiából származó fiatal, magyar énekes tehetsége már 3 éves korában megmutatkozott. Takács Nikolas azóta a zene elkötelezettje.
Megnyerte a Pop Aréna tehetségkutatót, és ezek után nem volt megállás a fiatal énekesnek.
Az általános iskola elvégzése után a Pozsonyi Konzervatórium hallgatója lett, hegedű és klasszikus zene szakon. Annak ellenére, hogy a klasszikus zenei vonalon sikeres volt, úgy döntött, hogy szeretné tehetségét és kreativitását a könnyű zenei vonalon is kipróbálni és érvényesíteni.
Felvételt nyert dzsessz szakra a Kőbányai Zenei Stúdióba Budapesten. Különleges és egyedi stílusával azonnal felkeltette az érdeklődést iskolán belül és kívül is.
Még csak 19 éves volt amikor a világhíres dzsesszdobos, Jávori Vilmos meghívta a Jávori Vilmos Sound Machine band-be. Nikolasnak volt szerencséje olyan nagy magyar előadókkal együtt dolgoznia mint Babos Gyula, Tony Lakatos, Emilio, Charlie, Solti János, Csík Gusztáv akik méltán a magyar jazz szakma legnagyobbjai között vannak számon tartva.
Külföldi előadókkal is sikerült közvetve vagy közvetlen együtt dolgozni. Énekelt Cypress Hill előtt, de dolgozott olyan zenészekkel akik Mary J. Blidge, Mariah Carey, Usher, 50 cent vagy a Kool and the Gang zenei csapatához tartoztak.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!