Program


Társasjáték Fieszta – KMO Családi Társasjáték nap

Társasjáték Fieszta – KMO Családi Társasjáték nap

TÁRSASJÁTÉK FIESZTA 2024
2024-ben folytatódnak a családi társasjáték napok a KMO-ban. A Társasajáték Fieszta egy társasjáték nap közismert kiadók részvételével, ahol a betérő vendégek gyermek, családi és stratégiai társasjátékokat próbálhatnak ki a Társas Központ Egyesület és a Facebook Társasjáték csoport játékmestereinek segítségével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. szombat, 10:00

 

ALKALMAK:

2024. január 27. szombat 10.00-20.00           

Társas Központ Egyesület játékbemutatói, Társasjáték csoporttalálkozó

2024. február. 17. szombat 09.00-21.00            

Családi társasjáték nap az A-Games kiadóval és BG12 társasjáték verseny

A társasjáték nap mellett februárban az A-Games kiadó által Magyarország BG12 néven eredeti társasjáték-készítő versenye lesz, melyet már harmadik alkalommal rendeznek meg. Gyertek el és mi adunk egy dobozt… tele alkatrésszel. 12 órátok van kitalálni és összerakni egy új társast a kellékek alapján. Indulhattok magányos farkasként vagy falkával is, a lényeg, hogy ott legyetek és remekül szórakozzatok! Regisztráció csak előzetesen lehetséges január 31-ig. 

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!