Program


Tartana míg a világ
2

Tartana míg a világ

2022. május 22. (vasárnap)
10.00 és 16.00
Tartana míg a világ - Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptánccsoportjai, népzenészei, Pendelyes Táncegyüttes műsora
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 22. vasárnap, 16:00

 

A tavasz végéhez és a nyár kezdetéhez közeledve jókedvet, vidámságot hozunk a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház színpadára!

 

Az elmúlt egy év munkájának lenyomatát láthatják a nézők aFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházdeszkáin, mely önfeledt, tartalmas szórakozást, a káprázatos Kárpát-medencei néptánc és népzenei kincs bemutatását ígéri - a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptánccsoportjai, népzenészei előadásában.

 

450 táncos és 12 zenész lesz a színpadona három műsor alkalmával! A legkisebbek a népi játékok adta örömöt, jókedvet adják át a nézőknek, a legidősebb „Pendelyesek” (14-18 évesek) pedig több táncösszeállításban mutatják be: van utánpótlása a Sopron Táncegyüttesnek!

 

Tánc- és zenepedagógusok:

 

Fajkusz Attila, Fajkuszné Bertha Zsófia, Horváth Zsófia, Kürti Zita, Linczenbold Maximilián, Sipos Ferenc, Szabóné Molnár Andrea, Takácsné Fücsek Judit, Tóth Rita, Varjaskéri Anita

 

Művészeti vezető:Sipos Ferenc

 

Közreműködik:Fajkusz Banda, Figurás Banda

 

Fajkusz Attila, Fajkusz Levente, Fajkusz Domonkos, Tóth Nóra, Erőss Sándor, Szőke Gergely, Szőke Ernő, Szabó Valter és Kőhalmy Ádám, továbbá Varga Annamária és Avas Bendegúz.

 

 

 

A műsort a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és a Soproni Pendelyes Kulturális Egyesület szervezi.

 

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!