Program


Teis Semey Quintet

Teis Semey Quintet

A Teis Semey Quintet öt különböző országból – Dánia, Skócia, Portugália, Hollandia és Dél-Korea – származó tagjai a forrongó holland jazzszcéna kellős közepén találtak egymásra, a zenekar 2017-ben alakult meg Amszterdamban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 8. szerda, 20:00

Valamennyien nemcsak kitűnő zenészek, hanem zeneszerzők és zenekarvezetők is, akik értik a módját, hogyan lehet dallamokat és harmóniákat egyszeri és megismételhetetlen zenei történéssé alakítani. DIY attitűdjük legutóbbi, Mean Mean Machine című albumukon is megnyilvánul, amely a punk és free jazzt skandináv dalokkal vegyíti. Ahogy Semey fogalmaz: „Meg akartam mutatni, hogy magam is meg tudok csinálni mindent, és hogy a jó tartalom fontosabb, mint a mutatós csomagolás.” A robbanékony, ugyanakkor radikálisan lírai album provokatív választ ad világunk kritikus állapotára, és fejet hajt a hihetetlen szépség előtt, amely még mindig létezik. Bár a majdhogynem táncolható dalok motorja a gitár, és a zenekar repertoárja Semey kompozícióiból áll, azokat valamennyi tag a saját kezébe veszi, így a zenei folyamat bármerre kanyarodhat – egyedül a varázslat garantált.

A koncert a Footprints projektnek köszönhetően valósul meg, amelyet az Európai Unió a Kreatív Európa program keretében finanszíroz.

Közreműködik:

Teis Semey - gitár
Alistair Payne - trombita
José Soares - altszaxofon
Jort Terwijn - nagybőgő
Sun-Mi Hong - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!