Program


The Anahit

The Anahit

Az idei évben Petőfi Zenei Díjra is jelölt The Anahit zenekar akusztikus trió felállásban hozza el dalait Esernyősbe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 29. csütörtök, 19:00

The Anahit - Akusztik trió koncert

Az ironikus popot játszó formáció dalszövegei pillanatnyi érzelmi állapotok, élethelyzetek lenyomatai - olykor húsbavágóan mélyek, máskor viccesek és ironikusak - azt üzenik: mindannyian voltunk már hasonló helyzetben, senki sincs egyedül.

A zenéjükre korábban jellemző melankóliát maguk mögött hagyva a tavalyi évben vidámabb, poposabb dalokkal örvendeztették meg a rajongókat, mostani koncertjükre elhozzák a régi nagy kedvencek és az új szerzemények akusztikus átiratait is. Tavaly októberig jellemzően angol nyelven írták dalaikat, azonban év vége óta három magyar nyelvű single-jük is megjelent.

Zenéjüket a hazai és külföldi rádiók is játszák, írtak dalokat a brit dalszerző és producer anatuval, “I want your ice cream” című dalukon pedig az ötszörös Grammy-díjas producerrel, Steve Dub-bal dolgoztak együtt.

Koncerteztek már Londonban, Varsóban, de felléptek a Halott Pénz, a Follow The Flow valamint a Margaret Island előzenekaraként is.

Ajánlatunk


Georges Bizet CARMEN Opera két részben, négy felvonásban, francia nyelven, magyar és angol felirattal

A Magyar Állami Népi Együttes tavaly nagy sikerrel bemutatott karácsonyi táncjátékát ismét megtekintheti a közönség a Müpában. A szenteste napját, a karácsony vigíliáját, a várakozás örömét és izgalmát megjelenítő előadás népi hagyományból eredő játékokból, szokásokból, a kis Jézus születését üdvözlő keresztény tradícióból, valamint az e naphoz köthető mesés, csodás történetekből épül fel.

2023. augusztus 11., 12., 18., 19., 20. 21.00 esőnapok: 2023. augusztus 13., 14., 21., 22.

Ajánló


Táncolj és éld át a magával ragadó varázslatot!

2023. július 28., 29., 30. 21.00 esőnapok: 2023. július 31., augusztus 01.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!