Program


Tomboló blöki

Tomboló blöki

Színes, szinkronizált
amerikai-kínai animációs vígjáték, 97 perc
Rendező: CHRIS BAILEY, MARK KOETSIER, ROB MINKOFF

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 14. szerda, 17:00

Vacak, a szeretetre méltó ebadta, arról álmodozik, hogy egyszer híres szamuráj válik belőle. Szerencsétlenségére a sors Kakamucho furcsa városába vezeti, ahol irtóra kilóg a sorból, ugyanis ő egy kutya, míg ott mindenki más… macska! És mint mindannyian tudjuk, a cicák nagyon, de nagyon nem szeretik a blökiket.

Vacak kétségbeesetten próbálkozik a városlakók kedvére tenni, ám akaratlanul is részese lesz a fenséges és narcisztikus Ika Chu terveinek. Csak egy aprócska akadály áll Ika útjába, hogy világuralomra - vagyis Kakamucho-uralomra – törjön: gonosz terve az, hogy rávegye Vacakot, segítsen neki örökre elűzni a városlakókat.

Ekkor lép a színre Jimbo, az egykori szédületes szamuráj-macsek, és Emiko, a vad cicus, aki Vacakhoz hasonlóan szamuráj szeretne lenni. A két cirmos és a kétbalkezes blöki különleges utazásra indulnak, hogy együtt mentsék meg Kakamucho cicalakóit. Vacak a kalandok során új barátokra tesz szert, és közben Jimbo irányításával egy gyorstalpaló szamurájtréningen is részt vesz, hogy aztán végül letaszítsa trónjáról a gonosz Ika Chut.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!