Program


Aktuális előadások



Július 31-én az Újszegedi Szabadtéri Színpad ad helyet Tóth Vera: “Találkozások” című koncertjének, ahova Vera - ahogy a cím is súgja - olyan előadóművészeket hívott meg maga mellé, akik ugyan különböző stílusban képviselik magukat, de egy estére a jazz, a blues, a crossoverek világába csöppenhetnek majd.

Vera hitvallása az, hogy a zenehidak építésével tartható fenn igazán a minőségi muzsika hangja, így bizton állítja, hogy nyugodtan össze lehet ereszteni sokféle énekest, zenészt a színpadon, hogy csodát alkossanak együtt és külön-külön is.

Bátor törekvéseit olyan zenekarok támogatják, mint a Budapest Jazz Orchestra és a Danubia Zenekar, akik a sztárvendégek mellett csodálatos kíséretükkel emelik majd az est színvonalát.

Fellép Vera egyik kedvenc duettpartnere, Rab Gyula tenor, a müncheni Gärtnerplatz Theather operaénekese és Horváth Charlie, a magyar könnyűzenei élet legkarcosabb hangú, élő legendája. A fellépők sora nem ér véget az énekesekkel. Zenél még Duka László prímás-hegedűművész is, és mivel Vera előszeretettel ad teret a tehetséggondozásnak, ezért elhívta Laci fiát, a mindössze 13 éves Duka László Jr. zongoraművészt is, aki csodálatos zongorajátékával varázsolja majd el a nagyérdeműt.

Szeretettel hívunk mindenkit egy szép, zenei ízkavalkádra, ahol lélekmelengető, klasszikus dallamok keverednek, popzenével, blues-zal, swinggel és elegáns jazz motívumokkal.

Ajánló


Személyes megközelítéssel, mégis mindnyájunk számára átérezhető rajongással szólaltatja meg Kozma Orsi azoknak a magyar popdíváknak a számait, akik felnőtté válásában,…

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!