Program


Trapézon tüllben (Bordás Barbara, Kékkovács Mara, Bereczki Zoltán)
3

Trapézon tüllben (Bordás Barbara, Kékkovács Mara, Bereczki Zoltán)

A darab központi témája a színpadi csillogás és a szerelem, a család, a teljes élet útvesztője, amelynek minden elágazásánál csalás és csalódás, harc és béke, házasság és válás, magány és egymásra találás, gyermek és gyermektelenség örömei és bánatai lapulnak.  több

Aktuális előadások




 

A darab központi témája a színpadi csillogás és a szerelem, a család, a teljes élet útvesztője, amelynek minden elágazásánál csalás és csalódás, harc és béke, házasság és válás, magány és egymásra találás, gyermek és gyermektelenség örömei és bánatai lapulnak. Az érzelmi hullámvasút ugyanúgy része volt a saját korukban óriási celebnek számító színésznők életének is, noha akkoriban nem vetült ekkora fény a magánéletükre, mint manapság. Olyan művésznők, mint Jászai Mari, Fedák Sári vagy Honthy Hanna életéből inspirálódva kalauzolja a nézőket a két mai primadonna, Bordás Barbara és Kékkovács Mara, akik számunkra nagyon kedvesek, nem csak szakmai, hanem magánéletük harcait is megvívó nőkként, asszonyokként is. Mindannyian tanulhatunk tőlük, ahogyan egymástól is: erőt, kitartást, újrakezdést, mely tulajdonságok igenis hasznosak az élet színpadán is.

A 70 perces darabban dokumentumrészletek, versek és dalok gazdagítják Göttinger Pál oldott játékossággal átitatott drámáját, melyen sírni-nevetni egyaránt lehet, és amelyben a különböző korokban élő színésznők találkoznak és osztják meg egymással és velünk életük tapasztalatait. Vendégként pedig megjelenik egy férfi, vagyis A FÉRFI - az ő személyét fedje egyelőre homály, de az biztos, a nézők jól ismerik őt is!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!