Program


Túrajó séták - Víziverzum
4

Túrajó séták - Víziverzum

Járd be a Balatoni Limnológiai Kutatóintézet főépületét és csodálkozz rá a Balaton élettől nyüzsgő, gazdag vízi világára!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 20. szombat, 10:00

Hiteles forrásból a Balaton élővilágáról: a Túrajó és a Balatoni Limnológiai Kutatóintézet (BLKI) közös helytörténeti és ismeretterjesztő sétáján körülnézhetsz az ország legnagyobb múltú biológiai kutatóintézetének főépületében és annak kertjében, majd kutató szakértőnk segítségével megvizsgálhatod a Balatonból merített víz makrogerinctelen vagy alga élővilágát!

Találkozási hely: BLKI porta, sorompó előtt (Tihany, Klebelsberg Kuno utca 3.)
Útvonal: Park – Főépület
Séta időtartama: 1,5 óra
Séta nehézségi foka: könnyű
Javasolt öltözet: időjárásnak megfelelő
Parkolás: fizetős parkolóhelyek a tihanyi hajóállomásnál

A 2022. december 21-ig értékesített Túrajó sétautalvánnyal (2900,-Ft) rendelkezők az utalvány beszámítását az info@turajo.hu címre írt üzenetben igényelhetik!

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a sétán mindenki a saját felelősségére vesz részt! A sétaszervező a séta alatt bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállal!

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!