Program


"UMCACCA" - A Strauss család táncai | Bősze Ádám előadása

"UMCACCA" - A Strauss család táncai | Bősze Ádám előadása

Bősze Ádám kalauza az Újévi Koncertről, az "umcacca" világáról.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 19. hétfő, 18:00

Az Újévi Koncert a világ legnépszerűbb komolyzenei eseménye. Többszáz millió néző, rengeteg rádióhallgató, a helyszínen pedig a kiválasztottak. De mi teszi ennyire vonzóvá a Bécsi Filharmonikus Zenakar hangversenyét? A Strauss család zenéje? A boldog békeidők hangulata? Vagy csupán az, hogy másnaposan kifejezetten jólesik keringőt hallgatni?

 

Bősze Ádám, aki több, mint tíz éve vezeti az Újévi Koncert televíziós és rádiós közvetítését Magyarországon, most bevezeti a hallgatót ebbe az utánozhatatlan „umcacca” világba.

 

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!