Program


VÁLASZ A VÁLSÁGRA - Weiner Sennyey Tibor előadása

VÁLASZ A VÁLSÁGRA - Weiner Sennyey Tibor előadása

Weiner Sennyey Tibor előadása a természettel való kapcsolat újragondolásáról.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 21. szerda, 18:00

Weiner Sennyey Tibor előadása a természettel való kapcsolat újragondolásáról. Arról, hogy hogyan juthatunk el a méhészkedéstől az erdei sétákon át a természet szeretetéig és ezáltal önmagunk és világ ismeretéig. Egészen pontosan az apikultúrától az ökoterápián át a biofíliáig, avagy válaszkísérletek egy költőtől a klímakatasztrófára és világválságra.

A szerzővel a versekről beszélget: Básthy Ágnes, szociológus.

Weiner Sennyey Tibor (1981) költő, író, a DRÓT főszerkesztője. Filológusként végzett a Szegedi Tudományegyetemen. Békássy Ferenc életművének egybegyűjtője és életrajzának írója. Tizennégy könyv és négy dráma szerzője. Legutóbbi két könyve a 'Hamvas Béla ezerarcú és egyszerű élete és műve és a 'Weöres Sándor kozmikus költészete és titkos világai' című esszékötetek. Szentendrén él, az írás és olvasás mellett leginkább sétál, kerékpározik, kertészkedik és méhészkedik.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

komédia, szerencsejáték egy részben

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!