Program


Varázslatos Kispest - A Kispesti Uszoda kulisszatitkai

Varázslatos Kispest - A Kispesti Uszoda kulisszatitkai

Új programsorozatot indít a KMO, melynek keretében az érdeklődők különböző szakmákat ismerhetnek meg testközelből Kispesten. Betekintést nyerhetnek olyan hivatásokba és kulisszatitkokba, melyekbe külső szemlélőként nem nyerhetnek bepillantást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 20. csütörtök, 17:30

Varázslatos Kispest
A Kispesti Uszoda kulisszatitkai

Februárban a Kispest TV, márciusban a papi hivatás (látogatás a Nagyboldogasszony templomba), áprilisban a Kispesti Uszoda,  májusban pedig Skoda Éva (a Helikon Kulturális Egyesület elnöke) kispesti festőművész kulisszatitkaiba nyerhetünk betekintést.

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!