Program


VIGADÓ 10 - NYITOTT HÁZ 3. éves színészhallgatókkal, tanítványaival beszélget Rátóti Zoltán
5

VIGADÓ 10 - NYITOTT HÁZ 3. éves színészhallgatókkal, tanítványaival beszélget Rátóti Zoltán

Hogyan képzelték el az egyetemi éveiket? Hogyan érdemes színészi pályára lépni? Hogyan változott, fejlődött a belső világuk az egyetemi évek alatt? Milyen álmaik voltak, vannak? Milyen történetet mesélnének el szívesen? Rátóti Zoltán Kossuth díjas színművész, egyetemi tanár beszélget négy színinövendékkel, tanítványaival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 11. szombat, 14:30

 

2024. május 11-én a Nyitott Ház program keretein belül, 14:30-tól találkozhatnak az érdeklődők a Színház és Filmművészeti Egyetem 3. éves színészhallgatóival, akikkel tanáruk, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, az MMA rendes tagja, Rátóti Zoltán beszélget. Részvevő diákok: Steenhuis Raul, Varga Anna Zsófia, Bangó Ernest, Bubik Réka

 

 

Ajánlatunk


Az emlékezetes regény és film után, az Esőember adaptálójának jóvoltából – színpadon is bemutatkozik a komikus helyzetekben bővelkedő történet. Ami mindenekfelett arról szól, hogy sohasem késő az őszinteség..

A Margitszigeti Színház minden évben nagyszabású eseménnyel ünnepli meg a Nemzeti Összetartozás Napját. A nemzeti összetartozás napja az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékező, június 4-ére eső nemzeti emléknap Magyarországon, melyet 2010. május 31-én iktatott törvénybe az Országgyűlés.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!