Program


VR Vidámpark ajándékjegy - ARÉNA jegy
11

VR Vidámpark ajándékjegy - ARÉNA jegy

A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal felejthetetlen kikapcsolódásban lehet
része minden korosztálynak. A virtuális valóság (VR) segítségével egyszerre nyújtunk vidámparki, akciódús, családi vagy akár csapatépítő élményt.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Várunk egész évben a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten elterülő parkban!

Készen álltok egy felejthetetlen kalandra?

Az ARÉNA jegy a legnépszerűbb baráti társaságok, gyerekzsúrok, csapatépítők körében. Egy körben akár
2-4-en is tudtok úgy játszani felnőtteknek (pl. Zombyte) vagy gyerekeknek (pl. Angry Birds) való játékokkal, hogy látjátok egymás karaktereit, és még rezgőmellényt is kaphattok… Küzdjetek meg együtt a zombikkal, főzzetek kalózhajón, mérjétek össze ügyességeteket lövöldözős, táncolós vagy más közös játék során!

A kapott kupon a vásárlástól számított 365 napig használható fel.

 

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!