Program


W. A. MOZART - A VARÁZSFUVOLA (IFJÚSÁGI ELŐADÁS, 2006)

W. A. MOZART - A VARÁZSFUVOLA (IFJÚSÁGI ELŐADÁS, 2006)

Idén karácsonykor is műsorra tűzzük A varázsfuvola ifjúsági (rövidített) változatát a Met produkciójában, Miklósa Erikával az Éj királynője szerepében. Ez volt az első előadás a Metropolitan Opera élő közvetítéseinek történetében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 26. kedd, 11:00

Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából szünet nélkül, felvételről, 112 perc, 2006

 

angol nyelven, magyar felirattal

Rendező: Julie Taymor
Karmester: James Levine
Szereposztás: Miklósa Erika (Az Éj királynője), Ying Huang (Pamina), Matthew Polenzani (Tamino), René Pape (Sarastro),Nathan Gunn (Papageno), Jennifer Aylmer (Papagena), Greg Fedderly (Monostatos)

 

Idén karácsonykor is műsorra tűzzük A varázsfuvola ifjúsági (rövidített) változatát a Met produkciójában.

Ez volt a legelső, mérföldkőnek számító előadás a Metropolitan Opera élő, HD közvetítéseinek történetében, melyek mára számos díjat nyertek, és világszerte több millió embert vonzanak a mozivásznak elé. A hazai közönség számára igazi különlegesség az előadás, ugyanis az Éj királynője szerepében a Kossuth-díjas és Prima-díjas Miklósa Erika látható!

Felnőtt és gyermek egyaránt élvezni fogja a mintegy 100 percbe sűrített, rövidített, angol nyelvű előadást Julie Taymor rangos rendezésében. Maestro James Levine karmesterpálcája nyomán tudásuk, tehetségük legjavát adják a parádés szereposztásba válogatott operaénekesek. Nathan Gunn, Ying Huang, Mathew Polenzani, Miklósa Erika és René Pape újabb színt visznek Mozart időtlen tündérmeséjébe.

Belépőjegy: 4900 Ft
Kedvezményes diák-, pedagógus-, nyugdíjasjegy (a pénztárban érvényesíthető): 4500 Ft 

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!